Sări la conţinut
10 septembrie 2010 / daxsax

Cateva cuvinte de la Dax

Dragii mei prieteni,

Am inceput sa ma refac dupa operatia de marti si va spun cu bucurie ca, asa cum imi confirma si medicii, a fost o operatie reusita. Pot misca toate degetele si astazi am reusit sa strang pe jumatate pumnul.
Zilele urmatoare se va stabili strategia de tratament si promit sa va tin la curent.
Pe de alta parte, vestile pe care le primesc din tara sunt absolut impresionante.
Sunt coplesit de emotii si nu gasesc cuvinte sa va multumesc tuturor celor care sunteti alaturi de mine.
Nu pot sa nominalizez persoanele carora as vrea sa le multumesc, in primul rand pentru ca sunt prea multe si in al doilea rand pentru ca sunt si persoane pe care nici macar nu le cunosc si care nu ma cunosc.
Ma asteapta in continuare o perioada grea insa cu ajutorul cu Dumnezeu si cu sustinera voastra, a tuturor, voi trece cu bine peste aceasta incercare.

16 comentarii

Lasă un comentariu
  1. alina floristeanu / sept. 11 2010 7:25 am

    Dan , ma bucur din tot sufletul pt tine !!!! Stiam ca totul o sa fie bine asa cum a fost si cu fratele meu Dragos care a trecut prin aceasi situatie ca si tine anul trecut in Germania unde a fost operat pe creier avind o tumora foarte mare. Bucuria este mare sa aflu ca esti bine si ca totul a decurs asa cum au spus medicii.Nu te speria de ce o sa te astepte incontinuare pt ca tratamentul pe care o sa-l faci l-a facut si Dragos si acum este foarte bine avind in vedere ca il face deja de un an de zile si se simte excelent. Dumnezeu este mare si este alaturi de tine atita timp cat tu ai sa crezi in El si nu ai sa-ti pierzi speranta.Tot ce v-a urma de aici incolo o sa fie ca tu sa fi bine . Sa fi tare !!! Sa fi puternic !!! Si ai sa treci peste aceasta cumpana din viata ta!!! Suntem si vom fi alaturi de tine cu sufletul si cu gindurile noastre de bine si bineneteles cu rugiunile catre Dumnezeu ca tu sa te faci bine!!! DOAMNE AJUTA!!!

  2. Elis / sept. 11 2010 7:29 am

    Bravo ma. Ii dam inainte ca mai avem multe de facut. Ai o sotie foarte ambitioasa. Sa te faci bine.

  3. andreea crepcia / sept. 11 2010 4:28 pm

    ce vesti bune ne dai . ma bucur mult. am avut un caz de cancer in familie, mama, si de la ea am invatat ca putem invinge orice obstacol cu ajutorul credintei si al iubirii. Doamne ajuta !!!!

  4. fanu / sept. 12 2010 1:08 pm

    Doamne, Ajută!

  5. cris / sept. 12 2010 10:55 pm

    Dan insantosire grabnica te rog un singur lucru daca se poate cand poti posteaza cum a inceput totul ,locul durerii ,simptome ,mai multe detalii nu iti cer asta pt o placere sadica ci doar sa mergem la doctor din timp sa aflam cum o depistam ,tratament ca poate se trateaza mai usor daca mergi mai repede la doctor .Numai de bine sa auzim!

  6. Anca Balinisteanu / sept. 13 2010 6:22 pm

    esti un om bun!!! FFF bun!!! O SA FIE BINE!!! DOMNUL ne ajuta in toate!!!

  7. oana, fata din vecini / sept. 14 2010 1:37 pm

    hei, salutare dane….sau cum iti spuneam in copilarie Dan de la 2!!!! Doamne ajuta! Ma bucur sa aud ca incepi sa faci progrese, iar noi, „copiii de la bloc” iti tinem pumnii strinsi si ne rugam pentru tine, pentru insanatosirea ta si pentru familia ta minunata. Doamne Ajuta!!

  8. Vlad / sept. 14 2010 5:29 pm

    ti-am tinut pumnii 🙂
    m-am bucurat cand am vazut articolul 🙂
    oricum saxofonul o sa mai cante 🙂
    m-ash bucura sa te tii de blogging..
    Succes:)

  9. Mana / sept. 22 2010 9:28 am

    Dan, sper ca esti bine.
    Vreau sa-ti dau fwd dupa un mail si nu am gasit pe blogul tau o adresa de mail sau un numar de telefon. Cum procedez? Adresa mea de mail o gasesti in admin, atasata comentariului.

  10. gAnY / oct. 3 2010 9:12 pm

    Te-am vazut in vara asta in tineretului si canti extraordinar de bine. Iti doresc insanatosire grabnica.

  11. Ana-Maria / oct. 5 2010 11:39 am

    Gandeste pozitiv si nu iti pierde optimismul. Totul o sa iasa bine.

  12. marian / oct. 20 2010 8:41 pm

    din tot sufletu multa sanatate… fratele meu are acelasi diagnostic la mina stinga, a fost operat la iasi acu 2 luni si e la a 2 sedinta de citostatice.

  13. dax / nov. 23 2010 4:16 pm

    doamne ajuta….sa te faci bine

  14. Vali / dec. 4 2010 8:10 pm

    Nu mi-a venit sa cred cand am auzit. Oameni ca tine nu ar trebui sa treaca niciodata prin asa ceva. Te-am intalnit in vara la gang lounge, am baut un vin rose la bar. Sper ca esti bine, insanatosire grabnica !!!

  15. Cosmina / dec. 25 2010 6:27 pm

    Am aflat astazi, in ziua de Craciun de ceea ce ti s-a intamplat..am cautat pe internet daca sunt melodii noi Dax si am aflat asta. Iti doresc din suflet sanatate si sa dea Dumnezeu sa fii bine. Sa ne spui daca mai ai nevoie de ceva, promit sa fac tot ce pot sa ajut.
    Craciun linistit si sa auzim de bine!

Trackbacks

  1. Gândurile unei hidoase | mikapana

Lasă un comentariu