Skip to content

Dax

Dax, the man with the sax

Numele meu este Dan Nedelcu , dar mulţi dintre voi mă cunoaşteţi ca DAX – the man with the sax – din cluburi sau de la emisiunea Divertis SRC unde saxofonesc din greu :). Timp de 12 ani am străbătut ţara în lung şi în lat cântând prin mai toate cluburile cu instrumentul pe care îl iubesc atât de mult: saxofonul.
Se pare că este momentul să mă opresc puţin din cântat, motivul fiind o boală despre care auzim aproape zilnic în jurul nostru…”cancer”….dar spunem: “nu mi se poate întâmpla mie!”, nu-i aşa?
Totuşi, după aproape un an de dureri la mâna dreaptă, timp în care am fost consultat de 3 ori de către 3 medici diferiţi, care mi-au recomamdat tratamente de fizioterapie, am fost în sfârşit sfătuit de către un prieten chirurg să fac şi un RMN. Şocul a fost mare să aflu că sunt suspect de o tumoră malignă destul de rară numită sarcom sinovial.
În data de 14 Iulie 2010 am fost operat la spitalul de urgentă Floreasca de către prof\dr. Ioan Lascar -Şef chirugie plastică. În urma biopsiei sunt diagnosticat cu sarcom sinovial malign la antebraţul drept. Pentru a avea certitudinea diagnosticului am repetat analiza la Spitalul Colentina iar în urmă cu o săptamană la Viena…toate au confirmat acest diagnostic…
Acum, la o lună şi jumătate după prima operaţie trebuie urgent să o fac pe a doua pentru că RMN-ul recent spune că mai este ceva acolo…ori a recidivat din cauză că înca nu am început radioterapia şi chimioterapia. Nu ştiu de ce durează atât de mult analizarea biopsiilor dar cert e că ăm primit confirmarea diagnosticului la aproape o lună de la operaţie.
Fiind o formă foarte rară dar agresivă de cancer, va trebui să merg la Viena săptămâna următoare pentru aceasta a doua operaţie întrucât în România nu avem specialişti în sarcom. De data aceasta trebuie să încep radioterapia şi chimioterapia imediat pentru a evita agravarea bolii. Medicul oncolog de la Viena spune că fiind în stadiu incipient, boala este vindecabilă, cu condiţia să fie curăţată din nou foarte bine zona (printr-o noua operaţie) şi urmând, preventiv, tratamentul cu citostatice şi radiaţii locale.
Aşa cum bănuiţi, costurile sunt foarte mari şi îmi depaşesc cu mult posibilităţile în acest moment. Suma necesară nu se poate aproxima în acest moment.
După ce am întalnit oameni care au trecut prin aşa ceva şi acum sunt vindecaţi, acum cred cu adevărat că mă pot vindeca şi eu cu ajutorul lui Dumnezeu şi al vostru.

Donaţiile se pot face în conturile:

RO52RNCB0087050428350002 (EUR)
RO79RNCB0087050428350001 (LEI)

Titular cont: Nedelcu Gina Manuela
Deschise la BCR Sucursala Pantelimon

Câteva documente

Reclame

3 comentarii

Lasă un comentariu
  1. corina / nov. 23 2010 9:59 am

    in primul rand vreau sa ii spun lui dan ca autosugestia si gandirea pozitiva este esentiala pentru vindecare, apoi ca desi toti doctorii din Romania recomanda “taierea” sau in fine extirparea tumorilor, exista si tratamente alternative care din pacate nu sunt recunoscute si nici acceptate de doctori.
    chimioterapie si radiologie,dar urmat de un tratament cu ISOREL recomandat de dr TOGOREANU si in afara de asta un regim alimentar fff strict vor face minuni( FARA carne , fara lactate si fara zahar si fainoase – proteina animala hraneste tumorile) . Ii recomand lui Dan si tuturor celor bolnavi de cancer sa faca asta,nu spun ca merge la toata lumea, depinde de organism dar pt mama mea merge. Si apoi regimul alimentar respectiv nu implica tratament medicamentos, desi eu recomand din toata inima tratamentul cu ISOREL ; am trimis un mail la un institut din USA si ei spun ca nu spun nu acestui tratamnet,dar ei inca il studiaza, la noi multi pacienti il folosesc.important e sa crezi ca te vei vindeca! Doamne ajuta! si multa sanatate!

Trackbacks

  1. Andreea Raicu» Arhivă blog » Hai sa il ajutam!
  2. Ajută, pentru că poți « Un cuvânt, o idee, un pas înainte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: